Снощи беше премиерата на новата ми книга, бях много развълнувана. Най-сериозната новост

...
Снощи беше премиерата на новата ми книга, бях много развълнувана. Най-сериозната новост
Коментари Харесай

Писателят Симона Панова вкара четвърти разказвач в новата си книга „Змей побратим“

Снощи беше премиерата на новата ми книга, бях доста разчувствана. Най-сериозната оригиналност в нея е, че имаме четвърти разказвач. Йордан се споделя, стана любим на доста хора. Планираме да бъде трилогия, ще има още една книга.

Това описа в студиото на Euronews Bulgaria писателят Симона Панова, която описа за новата си книга „ Змей събрат “, която е продължение на „ Змей покровител “.

В българските приказки го има това вграждане на душата. Хем е ново, хем сме го чували. Започнах от октомври насам и направих 200 неповторими разделителя. Това са разнообразни шевици, които аз върших и бродирах. 6-7 часа отнема направата на един разделител. Всички те имат номера. Получиха ги хората, които са създали първите предварителни поръчки. Фентъзито привлича повече младежи, само че не напълно. Има и хора, които не съм подозирала, че четат фентъзита, например хора, които ми споделиха за това във Видин. Беше ненадейно. На 12-та глава съм и от новата книга. В сегашната ми нова книга Белоградчик е новата локация. Дядо ми е оттова и това място ми е доста на сърце. В третата книга ще се фокусираме отново върху Видин. Мисля си, че би трябвало да пиша книги, които на мен са ми забавни да чета. Искам да съм горда, че те са станали във вид, който да удовлетворява мен преди всичко.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР